آموزش استفاده صحیح از تلفن همراه
آنچه در این مقاله میخوانید
Toggleچرا استفاده صحیح از تلفن همراه اهمیت دارد؟
رک و کوتاه بگویم … این مقاله بسیار مهم است و باید حتماً آن را بادقت بخوانید. البته دیدن ویدئوی آموزشی این مقاله هم بسیار کمککننده است.
موضوع این مقاله در مورد آسیبهایی است که تلفن همراه میتواند به گردن ما وارد کند.
آسیب هایی که تلفن همراه به گردن وارد می کند به دو دسته تقسیم بندی می شود
اول: سیستم عصبی مرکزی
آسیبهای ستون فقرات در ناحیه گردن، اصلاً! شوخیبردار نیستند. بگذارید خیلی ساده مسئله را برایتان روشن کنم
بدن ما انسانها درد را از طریق سیستم عصبی مرکزی یعنی مغز و نخاع درک میکند. اگر به نخاع انسان آسیبی وارد و یا حتی فشاری شود، مشکلات متعددی از جمله اختلالات عملکرد ارگانها و همچنین درد را تجربه خواهد.
هر کجای این طناب عصبی (نخاع) که تحتفشار قرار گیرد باید سریعاً به آن توجه کرد و جلوگیری نمود اما هرچه آسیب و یا فشار در سطوح بالاتری اتفاق بیفتد. مسئله جدی تر هم خواهد شد.
به همین خاطر، آسیبهایی ناحیه گردن، بسیار پراهمیت هستند.
دوم: مفاصل
اکنون با زاویه دیگری هم به این مقوله نگاه میکنیم تا اهمیت آن را بیشتر دریابیم. مفاصل بدن ما از انواع مختلفی هستند و میزان تحرکپذیری در این مفاصل متفاوت است.
در واقع هرچه یک مفصل تحرک بیشتری داشته باشد، میتوان گفت که احتمال آسیب در آن مفصل بیشتر خواهد بود.
ناحیه گردن نیز بهواسطه وجود مجموعهای از مهرهها و دیسکهای بین مهرهای در ستون فقرات که ساختار پیچیدهای دارند، دامنه حرکتی بسیار بزرگی دارد و آسیبپذیر است.
پس ازیکطرف، ناحیه گردن آسیبپذیر است و از سوی دیگر آسیب در این ناحیه میتواند بسیار خطرناک باشد.
در ادامه این مقاله راهکارهایی را به شما پیشنهاد میکنیم که از آسیبدیدن دیسکهای بین مهرهای و مهرههای ناحیه گردن بهخاطر استفاده از تلفن همراه جلوگیری کنید
آموزش استفاده صحیح از تلفن همراه
وقتی درمورد تلفن همراه صحبت میکنیم در حال گفتوگو درباره وسیلهای هستیم که بین ۲ تا ۱۲ ساعت در زندگی افراد مختلف در کره زمین حضور دارد. این عدد به این معنی است که اگر در حال استفاده از تلفن همراه، وضعیت نامناسبی به خود بگیریم بهسرعت و با قطعیت دچار آسیبهای ستون فقرات و ناهنجاریهای گوناگون خواهیم شد که بعضاً بهسختی قابلجبران و یا غیرقابلجبران هستند. به همین دلیل اکیداً پیشنهاد میشود که این ویدئو را بادقت ببینید
واقعاً آنقدرها هم سخت نیست؟
بله استفاده صحیح از تلفن همراه واقعاً آنقدرها هم سخت نیست و کافی است کمی بادقت و وسواس در مورد سلامتی خود فکر کنید و سعی کنید در جهت آن، قدم کوچکی بردارید. اگر فقط بهاندازه ۶ روز تا یک هفته، روشهای صحیح استفاده از تلفن همراه را به کار ببرید، پس از آن خودبهخود به این روشها عادت کرده و دیگر نمیتوانید وضعیتهای ناهنجار به خود بگیرید. در نتیجه دیگر آسیب نخواهید دید کافی است چند نکته ساده که در این ویدئو به شما پیشنهاد میکنیم را با جدیت انجام دهید و آن را جزو عادتهای روزانه خود قرار دهید.
اکنون راه چاره چیست؟
برای استفاده صحیح از تلفن همراه زاویه قرارگیری تلفن همراه و صفحهنمایش نسبت بهصورت خود را تنظیم کنید برای اینکه رعایت این زاویه عملی تر و راحتتر شود از لبه مبل، لبه میز دست دیگرتان و یا هر ابزار دیگری که به ذهنتان میرسد استفاده کنید تا مطمئن شوید که زاویه مناسب رعایت شده است. شاید نیاز باشد گاهی از خلاقیت خود هم استفاده کنید پس نگران نباشید و با استفاده از خلاقیت و ذوق سعی کنید حالت صحیح را به ستون فقرات خود بدهید و از آسیبدیدگی خود جلوگیری کنید
شما چه راهی پیشنهاد میکنید؟
حالا با شرکت در بحث ما کمک کنید تا این مطلب کاملتر شود و افراد بیشتری بتوانند از این محتوای آموزشی استفاده ببرند. اگر روشهای دیگری برای استفاده صحیح از تلفن همراه میشناسید و یا تجربهای در این زمینه دارید حتماً کامنت کنید و با دیگران به اشتراک بگذارید.
شاید علاقمند باشید مقاله چرا باید مچ دستتان را تقویت کنید را نیز مطالعه کنید.
درباره سعید بخشنده
کارشناس تربیت بدنی، مدرس، محقق، کارافرین و تولید کننده در حوزه سلامتی، مانیپولاسیون و ورزش
نوشته های بیشتر از سعید بخشنده
دیدگاهتان را بنویسید